УМЕТНИЧКА ГАЛЕРИЈА

     ПОЧЕТНА

 

 

Вработени
Правилник
Куќен ред
ИКТ во наставата
Нашиот патронат
Посебни денови
Фото галерија
Уметничка галерија
Проекти
Секции
Ученички активности
Наставнички совет
Совет на родители
Ние веруваме во...
Наставни програми
Почетна

 

УМЕТНИЧКА ГАЛЕРИЈА

 

     

Кристина Балханова

Мојот идеален дечко

Кирил Томески

Збогум оружје

Маја Трипуноска 5а

Портрет

Алексеј Костовски 8в

Дизајн

Сандра Деловска 5в

Портрет

Елена Трајановска 8б

Збогум оружје

Марко Брадиќ 8а

Збогум

Александар Коцевски 7в

Збогум оружје

Леа Матевска

Јас и моето семејство

Ангела Трајкова 7в

Предај го оружјето

  ПОЧЕТНА

[Вработени] [Правилник] [Куќен ред] [ИКТ во наставата] [Нашиот патронат] [Посебни денови] [Фото галерија] [Уметничка галерија] [Проекти] [Секции] [Ученички активности] [Наставнички совет] [Совет на родители] [Ние веруваме во...] [Наставни програми] [Почетна]