МАКЕДОНСКА

     ПОЧЕТНА

 

 

Вработени
Правилник
Куќен ред
ИКТ во наставата
Нашиот патронат
Посебни денови
Фото галерија
Уметничка галерија
Проекти
Секции
Ученички активности
Наставнички совет
Совет на родители
Ние веруваме во...
Наставни програми
Почетна

 

 

МАКЕДОНСКА ВЕРЗИЈА                                             ОФИЦИЈАЛЕН САЈТ НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ ЈАН АМОС КОМЕНКИ

 

Основно училиште: "Јан Амос Коменски"-Скопје

      Адреса: "Варшавска", број 23,

        Скопје, Република Македонија

     Телефон: 3064 645

      e-mail: oukomenski@yahoo.com

Добредојдовте на нашиот веб сајт, каде што ќе можете да се запознаете со нашето училиште, нашите ученици и наставници, како и разни активности кои се изведуваат во училиштето, како од страна на наставниците, така и од учениците.

Оваа 2004 година, нашето училиште слави 40 години од своето постоење. Искрено се надеваме дека овој веб сајт ќе ја зголеми богатата училишна збирка.

Огромна благодарност до МТ-Нет за бесплатното хостирање на нашиот веб сајт, како и до останатите три организации-Свест, Schoolsonline и Балканската фондација за деца и млади, кои се одговорни за проектот Информациско-комуникациска технологија во наставниот процес.

Благодарност до оние ученици кои помогнаа во изработката и на наставниците кои со своите наставни програми, планови за час и разни активности, го збогатија нашиот веб сајт.

Овој веб сајт го изработија:

    Катерина Митевска, професор по англиски јазик, raspberrymk@yahoo.com

               Никола Василевски, ученик од 8б одд.

           Томислав Цветковски,ученик од 8в одд.

  ПОЧЕТНА

[Вработени] [Правилник] [Куќен ред] [ИКТ во наставата] [Нашиот патронат] [Посебни денови] [Фото галерија] [Уметничка галерија] [Проекти] [Секции] [Ученички активности] [Наставнички совет] [Совет на родители] [Ние веруваме во...] [Наставни програми] [Почетна]